Uppladdningen har börjat

december 16, 2022 15:12:51 Janne Kindmalm

Kjell Andersson, Johnny Gustavsson och Roland Samuelsson är taggade inför WIS-mästerskapet. Foto: Arkiv

Uppladdningen har börjat inför mästerskapet i Idrottskunskap som anordnas av Westgöta Idrottshistoriska Sällskap. Första mästerskapet gick av stapeln 2019 och då vann Tidaholmstrion Kjell Andersson, Johnny Gustavsson och Roland Samuelsson och vid andra mästerskapet kom man trea.

Du som är intresserad av Idrottskunskap, ta nu chansen och kom till Villan onsdag 26 januari kl 18.00 då en deltävling av fyra anordnas. I Villan drabbar lag från Tibro, Falköping, Ulricehamn,och Tidaholm samman och där vinnande lag går direkt till semifinal som anordnas i samband med WIS årsmöte och där avgörs också finalen. Sammanlagt är det 17 Idrottshistoriska föreningar som kommer till start.

Tävlingsledare i Tidaholm är Janne Åberg, en man med många strängar på sin lyra och där han kanske mest är känd som en stormålvakt med bl.a. allsvenskt kval för Skövde AIK och han gjorde även en sejour i TG&IF-buren.

Tidaholms IHF har inte gjort några ändringar i laguppställningen, vilket innebär att trojkan Kjell, Johnny och Roland  får förnyat förtroende från ett enigt UK. Vid sidan om finns lagkaptenen Carsten Ertsaas som bidrar med vätska och handduk när grabbarnas hjärnceller svettas.

Så här glada var Tidaholmstrion när man vann det första WIS-mästerskapet. Foto: Arkiv

Så möt upp i Villan och heja fram Labbås-trion och det gäller även du som inte är medlem i föreningen.

 

 

   

 Tidigare  WI-tidningar