Kulturnatta har blivit Kulturhelg

oktober 1, 2022 17:10:41 Janne Kindmalm

29 AUG 2022 14:25
Tidaholms Idrottsmuseum ställer ut.

Konstnatten har nu blivit Konsthelg i Tidaholm.

Arrangemanget går av stapeln 16 – 18 september. Som  vanligt finns Tidaholms Idrottsmuseum  med som utställare och Tidaholmssonen Rolf Rydén återkommer som gästutställare med sin svetskonst.

Konstnatten blev ett begrepp och anordnades under många år i kommunerna Falköping och Tidaholm. I år har Tidaholms kommun valt att anordna ett eget kulturarrangemang som fått namnet Kulturhelg i Tidaholm och ett stort antal utställare har anmält sig till evenemanget.

Under åren Tidaholms Idrottsmuseum varit med som utställare har gensvaret från besökarna varit mycket stort och rekordet ligger på drygt 700 personer under en helg. Nu hoppas vi på samma stora gensvar som kan beskåda Tidaholms idrottshistoria.

Rolf Rydén finns åter på plats med sin svetskonst och det blir spännande att se vad han kommer att erbjuda för alster till årets Kulturhelg.

Öppettider under Tidaholms Kulturhelg:  Fre. 16/9 18-23,
lörd. 17/9 14-23, sönd. 18/9 11-14.

Utställningslokaler och utställare finner du på www.tidaholm.se

Vi önskar nu alla välkomna till en trevlig Kulturhelg på vårt Idrottsmuseum. För vår del kan det bli sista gången vi deltager i det här arrangemanget. Orsak till detta återkommer vi med här på hemsidan och förmodligen även inom andra medier.

Janne Kindmalm

   

 Tidigare  WI-tidningar