Utmärkelser på årsmötet

mars 8, 2024 11:03:14 Janne Kindmalm

Vid föreningens årsmöte i Villan 6 mars delades det ut utmärkelser till förtjänta styrelseledamöter. Eje Holm valdes in i styrelsen redan 2003 och på den vägen är det fortfarande. Eje har varit ”finansminister” under alla åren och han har också sett till att föreningens kassa hela tiden varit tillfredställande. Eje lämnade över kassörsposten för något år sedan till Carsten Ertsaas. Vid årsmötet uppvaktades Eje och han kan numera titulera sig som Hedersledamot. En titel som bland annat innebär att han blir befriad från medlemsavgift och han får också deltaga vid styrelsemöten även om han inte har någon rösträtt, men det faller just nu eftersom Eje sitter kvar i styrelsen i minst ett år till.

Roland Samuelsson och Dick Ljungberg erhöll föreningens standar och Eje Holm utnämndes till hedersledamot. Lisbeth Göthberg var som vanligt mötesordförande. Foto: Carsten Ertsaas

Föreningens standar gick till Roland Samuelsson och Dick Ljungberg för förtjänstfullt styrelsearbete.

Av tradition är det numera VM/OS-domaren i gymnastik, Lisbeth Göthberg som får uppdraget som mötesordförande och under hennes ledning blir det inte något segdraget möte.

Valberedningen hade som vanligt genomfört ett gott arbete, förutom på en punkt där man inte lyckades nå ända fram. Roland Samuelsson hade nämligen beslutat att inte ställa upp som ordförande under en ny mandatperiod på grund av privata skäl. Han anser att han för närvarande inte kan ge hundra procent. Men Roland lämnar inte skutan utan kommer fortfarande finnas kvar i styrelsen som suppleant, vilket vi inom föreningen är mycket glada för, eftersom Roland är en kraft i föreningsarbetet.

Valberedningen kommer nu att jobba vidare med ordförandefrågan och styrelsen har lovat att ställa upp helhjärtat under tiden det saknas en ordförande.

Under årsmötet informerade Dick Ljungberg och Johnny Gustavsson om arbetena som pågår på Idrottsmuseet och hur tankarna går över hur lokalerna ska disponeras framöver.

Årsmötesprotokoll för Tidaholms Idrottshistoriska Förening onsdag 6 mars 2024 kl

 

 

   

 Tidigare  WI-tidningar